Contact

Informații utile înainte de a mă contacta, dacă:

  • Te încurajez să folosești opțiunea de căutare pentru a afla mai multe despre ceea ce îți dorești să afli. Se prea poate ca această informație să fie deja menționată. De asemenea, dacă aceasta este prima ta vizită aici, te rog să citești rubrica Primul contact. Citirea va ușura comunicarea dintre noi și va oferi un punct comun de dialog. În plus, sunt disponibil să îți ofer informații suplimentare în legătură cu ceea ce te preocupă despre terapie, ateliere, învățare și dincolo de acestea.
  • Dacă te-ai hotărât și ai luat decizia că ai nevoie de terapie pentru a te ocupa de una din problemele tale, te rog să citești primele trei secțiuni de pe pagina de internet: Începe, Transformă, Susține. În cadrul lor, vei găsi informații utile despre metoda folosită și cerințele de compatibilitate de vreme ce această metodă terapeutică nu este neapărat potrivită pentru toate tipurile de probleme și toate persoanele. În cazul în care tipul de situație cu care te confrunți nu este menționată în textele scrise, sunt la dispoziția ta pentru informații suplimentare.
  • Călătoria pentru a deveni terapeut este una bogată atât în provocări cât și în realizări. Citirea tuturor informațiilor prezentate pe pagina de internet este necesară, de vreme ce mai devreme sau mai târziu va fi nevoie să te familiarizezi cu aceasta. Te rog să nu sari o rubrică. Acordă-ți timp să treci în ritmul tău, în ordine prin toate secțiunile. Școala Evadio este o secțiune dedicată istoriei Evadio și procesului de învățare.
  • În mediul profesional te confrunți cu diferite provocări specifice acestuia. Pentru unele dintre ele atenția focalizată și terapia primei cauze au un răspuns, și anume unul care este în directă și personală legătură cu tine. Pentru informații suplimentare, dacă nu ai făcut-o deja, poți citi secțiunea Carieră.
  • Dacă deții o companie sau ești responsabil pentru una, te rog să citești rubrica Companii. În cazul în care solicitarea ta nu este în nume personal ci este făcută în numele unei entități juridice, te rog să mă contactezi direct pentru a evalua dacă situația care te preocupă poate fi adresată cu metodele folosite în cadrul sesiunilor de atenție focalizată și terapia primei cauze. 

Te rog să ții cont

Sesiunile de terapie și consultațiile au loc doar pe bază de programare.

Exprimă-te


Întrebări frecvente


Trimite o sugestie


Abonează-te la buletinul informativ


Date de contact

Adresă:

Policlinica Apaca,
Bd. Iuliu Maniu nr. 7,
Sector 6, București

Contact direct:

Păstrăm legătura și pe: